Beskrivelse
Tunfilet i timian og olivenolie er en lækker tun med noter som trækker tankerne til middelhaves italienske køkkener fuld af krydrede olivenolie. Denne tunfilet har fået et ekstra pift med en traditionel timian og olivenolie. Den smagfulde olivenolie og de afbalancerede timian giver et delikat og elegant smagsindtryk, hvor tunfisken giver perfekt modspil til olien og timianen. Den serverer nærmest sig selv.
Fakta:
Fisk: Skipjack tun (katsuwonus pelamis).
Geografi: Atlanterhavet, Azorerne
Nettovægt: 120 g. drænet vægt 84 g
Holdbarhed: +3 år fra købsdato
Opbevaring: Tørt mellem 5 C og 24 C
Fangstmetode: Stangfisket (stang og line), uden bifangst
Næringsindhold per 100 g.
Energi 1008 KJ/ 241 Kcal
Fedt 13 g. – heraf mættet 1,5 g.
Kulhydrat 0,5 g. – heraf sukkerarter 0 g.
Fibre 0 g,
Protein 31 g.
Salt 1,5 g.